söndag 9 oktober 2011

Åter till vardagen.

Ja, ännu lite omtöcknad efter veckans besked, då mitt liv vändes ännu en gång om helt, så tar jag mig an jobb och vardagen. Här står jag tidigt på morgonen och väntar in bussen till jobb.

Här lägger en husägare nytt tjärpapp på sitt tak och han har inte ens en livlina på sig.

I går åkte A och jag till IKEA och köpte lite kartonger och skohyllor. Vi åt middag innan hemfärden.

Här är utsikten över Svågetorp, där IKEA ligger. Stadium + har öppnat mittemot.

Det här är kul. Rökarna får stå i en glasbur, som den värsta fången i en säkerhetsbur...haha.

Bilens bensinmätare lös illandes orange, dags att tanka. Bilen går väldigt bra nu efter den stora service vi gjorde för en tid sedan.

Oj, bensinen uppe i 13.67. Aja, tur vår bil bara drar 0.6 milen.

Här är en kul sak som jag i min gamla blogg lovade att skriva ett inlägg om. Blomma på burk. Det var bara att öppna den som en vanlig cola burk och sen fylla på vatten, och nu har det kommit två små skott. Så det fungerar.......haha. Burken köpt på Cool Stuff.

8 kommentarer:

 1. En stor styrkekram till dig!

  SvaraRadera
 2. Petra

  Oj tack...ja den värmde......

  SvaraRadera
 3. Efter en kortare Stockholmssemester är jag nu hemma igen och försöker läsa ikapp på bloggarna.
  Det var ju inte så roligt att läsa att ditt hjärta inte är så friskt som du kanske trodde, men efter all jävulskap du har gått igenom är jag övertygad om att du, tillsammans med dina nära och kära klarar av vad som väntar framöver, för du verkar vara en stark och realistisk person.

  SvaraRadera
 4. Nu har jag läst ditt förra inlägg och du är mig verkligen en riktig kämpe för det är inte lite du varit med om. Då är det så underbart att läsa att du och A fann varandra och skaffade världens finaste Emma-vovve ihop. Livet är konstigt ibland, det ger och det tar och det är olika för olika människor. Jag hoppas verkligen att man kan fixa till dig inuti igen så att du får ett fortsatt bra liv tillsammans med din familj i många, många år framöver!
  Kramar Agneta

  SvaraRadera
 5. Cici

  Jag blev lite paff och ledsen över beskedet om hur läget egentligen var, man vill ju undvika operationer och komplikationer. Men det var bara en tidsfråga när det skulle ske igen och nu är tiden inne. Att det skulle ske igen var visst redan självklart.
  Har inte vetat så mycket om mitt hjärtfel egentligen som jag skulle vilja. Vet nu att det var ett av Sveriges största medfödda hjärtfel och att, enligt min nya läkare, kirurgerna har varit riktigt skraja när dom en gång ompererade mig. Men också att dom och forskarna varit helt överaskade och förvåndade hur pass bra hela operationen blev. Hjärt & Lung maskinen hade inte testats på barn förr, i alla fall inte med den stors hjärtskadan.

  Egentligen har sjukhusvistelser och besök varit intressanta och själva hjärtåkomman inte varit så jobbig. Det är mest omgivning och allra helst nu när man är äldre....att säga man inte orkar, kan eller vågar....då tittar folk konstigt på en och virrar på huvudet...det syns ju inte på mig och att förklara alltid orkar jag inte.
  Man är sen i utvecklingen och mognad också, på grund av att hjärnan inte får syre tillräckligt när klaffen är ofullständig.

  Jag kanske verkar stark men är nog mest van. Kan inte slippa undan och då måste man bita ihop. Men visst är det läskigt många gånger, hjärtat har man bara ett av och livet likaså.

  SvaraRadera
 6. Snäckskalsdalen

  Tack. Jo det går nog fixa till "gubben" insides..haha. Visst faller lotten olika på oss människor men att man fått nitlott så många gånger inom så många olika sjudomssaker och händelsetr är ju sjukt..haha....nästan knäppt ju att man skall råka ut för så pass många saker.

  Ja A och Emma är min familj och mitt stöd, men attan vad jobbigt A har det tror jag. Hon är kanske orolig på sitt vis och så har ju hon lite av sina saker att tampas med.......
  Mina föräldrar gör och har gjort vad dom kan och även min bror har nog också fått sig ett par törnar. Han har ju varit med från första början sen jag var liten.
  Ja jag behöver göra allt detta kommande enligt läkaren....för att just kunna få många år till.

  SvaraRadera
 7. Den här gången nöjer jag mig med att undra vad det som växer i burken ska bli när det blir stort? Vilken udda pryl! Fast kul :oD

  SvaraRadera
 8. Nina/Stjärnkraft


  Ja det står inte något om vad som växer i burken men det som kommit upp ser ut som luktärter....men vi får avvakta lite till. Ja det är en kul men udda sak som jag köpte på Cool Stuff.

  SvaraRadera