onsdag 25 januari 2012

Läkarbesök och konsertbiljett!!!

I dag var jag på hjärtsvikt och klaffkliniken på information och medicinreglering. Höjde min dos och skall få mer mediciner snart. Värdena på hjärtat var lite för höga, men skall som sagt försöka regleras via mediciner. Hittade detta intressant häfte i väntrummet. Hur man kan upptäcka att någon har Stroke och kanske rädda dennes liv.

Det står en massa nyttigt i foldern.


Köpte en konsertbiljett (vilket är mitt livs första egna köpta konsertbiljett) i dag av min kollega. Han är trummis i ett band och de skall uppträda den 3.e på Klaffbron här i Malmö med fem andra band. Skall bi kul att lyssna på dom. Återkommer med ett inlägg om det. Klicka på blå länken i texten eller gå ner längst ner på bloggens sida så ser ni loggan....tryck på den.
Kanske inte den bästa musiken men något skall man ju dö av...haha.

4 kommentarer:

 1. Puuh ... Även om behovet av en medicinhöjning naturligtvis inte är bra är jag ändå glad över att du inte hade riktigt dåliga nyheter att ge oss efter gårdagens läkarkontroll! Fight on!

  De har i mitt tycke haft en föredömligt enkel och bra informationskampanj om stroke i reklampauserna på tv. Men den borde kanske repeteras med tätare mellanrum?

  "Klaffbron"..? Är det en lokal eller är det UTOMHUS?! Är det ute måste det väl bli lite kallt både för musiker och åhörare den här tiden på året? Have fun, i alla fall!! :o)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nina/Stjärnkraft

   Det var skönt att få komma iväg till farbror doktorn i går. Men ok, det var visserligen en sköterska....men hon hade klart för sig och var saklig. Jag är mycket reserverad mot "vitrockar" för jag vill inte känna mig som en experiment kanin utan som en patient. Men hon var i alla fall bra och ja jag har fått mer mediciner. Skall stärka lite saker i hjärtat och vara "livsförlängande", vad dom nu menar med det.....skall jag bli 150 år eller skall jag ha hygglig chans klara mig fram till pension? haha....den som lever får se.

   Det är aldrig fel att uppdateras inom HLR (hjärt och lungräddning) eller annat livsviktigt att kunna. Jag kan både HLR och Heimlichmetoden. Har fått 11 bra utbildningar som assistent och har verkligen nytta av dessa + alla erfarenhet sen åtta år tillbaka.

   KLAFFBRON....nja du har delvis rätt. Det är en gammal klaffbro över hamnen i Malmö mellan staden och gamla Kockumsområdet (där BO01 ligger i dag). Här vid bron ligger gamla industribyggnader och i en av dessa skall konserten vara.

   Radera
 2. Svar
  1. Hej

   Det är typ hårt rockigt med lite soul....men fett ös lär det bli. Det finns mer biljetter om du känner någon som gillar sådan musik....det är en sorts uttagning...

   Här är en länk..lyssna och KANSKE njut..haha...jag skall dit mest av nyfikenhet...

   http://www.youtube.com/watch?v=vuRtLDaHm6A

   Radera