tisdag 31 januari 2012

Grrrrr....om igen!!!

Fungerade inte med LexMaria anmälan då denna skall lämnas insenast två månader EFTER felbehandling m.m. Handläggaren på patientnämnden ringde nyss och berättade men gav mig råd att skriva till Socialstyrelsen och berätta och även göra en egen anmälan om felbehandling.
Så det är gjort nu. Det är bara att vänta och se.......


4 kommentarer:

 1. Jamen, va faa-an!! Men BRA att du omedelbart gått direkt till Socialstyrelsen med ärendet! Jag håller helt med dig: har något fel begåtts måste det anmälas, annars blir det aldrig någon förändring/-bättring. Tyvärr är det alltför få som orkar ta saker och ting hela vägen, och därför förblir mångt och mycket oförändrat år ut och år in. Däremot tycker jag det är märkligt att det finns ett "bäst före datum" för en Lex Maria. I många fall uppdagas ju inte felbehandlingen förrän en låång tid efteråt, för tusan hakar!!

  Kämpa på och ta vara på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nina/Stjärnkraft

   Japp, det finns ett bäst före datum på Lexmaria och handläggaren jag snackade med i går sa att det fanns risk med en preskitionstid på det...menn jag ger mig inte om jag så skall polisanmäla allt.....ja det är ju så med allt fel i samhället. Gör vi inget så sker ingen förändring och ensam kan faktiskt göra mycket. Se på våldet i sverige och här i Malmö. Varför det har vuxit är för vi har suttit mellan fyra väggar och tyckt och klagat, men inte gjort något och nu har vi stora problem.

   Skiten sparkar man tyvärr uppåt i ledningen.....

   Radera
 2. Alltså, nu har jag nog missat något. Vad är det som har hänt egentligen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Cici

   Jag har gått och fått hjärtsvikt, allvarlig sådan, på grund av en mis från en doktor för 19 år sedan.....går med hjärtmedicin, kontroller och mög......bara för den doktorns noncharlans.

   Radera