måndag 30 januari 2012

Karlsson på taket!!!

Veckan har varit lugn och jag har gjort lite turer i stan m.m.

Var på Åhlens och köpte filmer för mitt presentkort som jag fick från företaget där jag är anställd.

Sen gick jag en tur i kvällningen i city.

Tog efter det bussen hem.I dag följde jag med min brukare på Malmö Opera och såg "Karlsson på taket".

Den var bra gjord och inte alls så som i Astrid Lingren filmerna. Detta var mycket bättre.

Efter en härlig teaterstund så var klockan så pass mycket att jag slutade mitt pass på Malmö Opera och min kollega kom dit och tog över för kvällen. Sen hem och höll kväll hemma.

8 kommentarer:

 1. Vad kul det verkade vara. Bättre än Astrids, kan det vara så? Läser tidigare inlägg, oj då har du haft det länge. Hoppas du känner dig ok.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Cc

   Ja teatern var faktiskt kul och den var mer för vuxna än för barn....typ Karlsson på taket för vuxna och den var mer proffsig ärn vanliga film-Karlsson.

   Menar du hjärtsvikten? Nja, det är ju det som är problemet att de sista 19 åren så kan inte doktorn veta när jag fått det under denna tid. Är född med hjärtfel som opererades men släpptes från vården för 19 år sedan och inte varit i den förrän i maj o fjol. Så nu har jag grad II i hjärtsvik, mediciner och kontroller plus restriktioner. Jo jag känner mig ok men är trött av medicinen och ännu lite chockad.

   Radera
 2. Vad roligt att du tyckte om Karlsson på Taket! Jag måste erkänna att det aldrig blev av att jag gick och såg den. Läser boken för barnen, men de tycker att den är långtråkig...Dagens barn va!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Petra

   Jag vet inte riktigt om barnen, som fyllde publiksiffrorna med 70%, egentligen förstod denna mer avancerade form av Karlsson på taket. Det var nog inte menat för riktigt små barn utan mer från ungdom och upp. Det var ändå opera eller operett över det hela och omgjort till mer avancerad humor. Men dekor, kläder och annat var mycket proffsigare än i filmen. Många barn tappade intresset tidigt.
   Men jag njöt den för den var fin att se på och härliga kostymer...allra helst på Karlsson själv.

   Mm, dagens barn gillar inte sådant vi gillade som små. Inte allt i alla fall. Men vi hade inte hller samma urval på leksaker, filmer m.m Men och andra sidan var man ute mer och lekte och träffade kompisar på helt annat vis.

   Radera
 3. God förmiddag!
  Nu har jag varit på sightseeing i din blogg igen.
  Finfina bilder som vanligt.
  Ha en bra vecka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äppelblom

   God middag själv ;)

   Hoppas du gillade sightseeingen i bloggen min. Det är ju det som är meningen att man skall med intresse kunna glida runt i min blogg och gilla och lära...haha
   Tackar för berömmet av bilderna.....

   Radera
 4. Hello there, simply becosbobetme alert to your weblog thru Google, and found that it’s really informative. I’m gonna watch out for brussels

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hello and welcome. But you surface pressure a little unclear so I did not understand everything. The thing about Brussels .. what did you mean by that?

   Radera