torsdag 19 januari 2012

Emma är inne i sin skendräktiga period, då nallar, bollar och annat blir hennes bebisar. Här ville hon inte släppa sin lilla "bebis" då vi skulle ut på en kisserunda.

NEJ!!! Tyckte Emma. Hon SKULLE ha med bebisen ut.

Men den blev hemma och kisserundan skyndade Emma sig på att göra, så hon kunde hem och bädda ner "bebisen" och somna lugnt bredvid den. Ni ser det lilla färgade bakom Emma....bollen är gömd bakom mattes kudde.

Hemma vid har kommunen förstört vår park med moduler och staket, rätt över gångar och planteringar. DAGIS skall det bli....provisoriskt sägs det. VISST...i hur många år då? Det har stått sådana här moduler på andra ställen i stan i minst 20 år nu. Så får det inte heta moduler enligt en k***ing på kommunen utan "paviljonger" för det låter finare och retar inte upp så många med det namnet......ha ha..pyttsan.


Kolla så hemskt det är. De kunde byggt något riktigt i stället på ett bättre ställe i parken..men dessa MODULER är tydligen billigare för kommunen.

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Äppelbom

   Jo då kommentaren fastnade. Jag hade problem ett tag men kom på att vid inloggning då man skriver användarnamn och lösenord och att "avmarkera! rutan bredvid logg in knappen...alltså ingen bock i rutan....då fungerade kommentar funktionen igen och annat också som krånglat.

   Radera
 2. Ja, det fungerar!
  Emma är för gullig!
  Har suttit och tittat på dina inlägg lite bakåt. Fina intressanta bilder som vanligt. Kyrkan var väldigt fin. Tråkigt med bränder.
  Jag håller med dig angående moduler - inte snyggt och tyvärr är det sant att de till slut blir permanenta.
  Ha det gott och hoppas att det funkar att skicka detta. Kommentarerna har krånglat länge nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äppelblom

   Skönt det fungerar nu. Det är jobbigt när bloggen strular.
   Ja modulerna är visst det billiga alternativet för kommunen men dom är både fula och hatade. Det är hemskt att kommun och andra instanser både lurar oss och dumförklarar oss....säger en sak och så blir det annat. Dessa moduler kom upp utan att någone ens informerat om det, just för att slippa folks protester. Jag kommer ALDRIG kalla dom paviljonger, för en paviljong är vacker.

   Radera