måndag 2 april 2012

Hände också i veckan.

I min mobiltelefon fanns en massa bilder som jag egentligen skulle haft med i föregående inlägg, instoppade här och där. Men nu får jag ta ett inlägg till bara detta. Börjar med Emma som tvättar sig när vi är ute på vår runda.

Nu i veckan har jag oftast börjat morgnarna med Metro och City. Har varit ledig rätt mycket så skönt vakna sådär lugnt.

Med hyfsad frukost.

...och med kaffe givetvis.

Så har jag varit på Slottstadens läkargrupp och kollat min handled. I somras drog Emma till handen i ett knyck så jag blev blå, sedan har jag gått med till och från ont. Remisserna försvann på Vårdcentralen så jag fick ansöka om nya, därav att det gått lång tid. Så nu får vi se vad som skall göras med handen för leden har eventuellt gått i kras lite.

Inredningen var gammal men mysig på något vis.

Undersökningsbordet.


I veckan var vi ju också i Revinge med Emma. På hemvägen korsar man ett hägn med kor. De kom i en rad över gatan.

Men en bilsit stannade inte och korna löpte nästan på amok. De sprang åt alla håll.

Denna kon påminnde lite om "Ferdinands" mamma. Så stolt och rultig.

I veckan satt jag också på arbetstid och solade nere vid kanalen vid Tekniska museet.Hit kommer små fiskebåtar med fisk till hyddorna som sen säljer fisken.I går skulle Emma och jag möta A på stationen. Hon kom från Göteborg och vi hade gått ner i citytunneln.Emma studerar vartenda tåg och röresle. Ursäkta den dåliga kvaliteten på bilderna, de är tagna med mobiltelefonen.

Emma studerar som sagt vartenda rörelse och tåg. Alla som hon ser tror hon är matte.

4 kommentarer:

 1. Emma är söt men synd att hon drog din hand så den blev blå. Kommer ihåg när vår vovve var liten...hon kunde dra så axeln nästan åkte ur led. Men lite hundskola så blev hon som ny igen:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. messan

  Ja du, Emma är råstark även för de mest härdade hundtränare. Många vana hundtränare och ägare som sagt så. Vi har ju tränat musklerna rätt bra på henne både på land och i vatten.

  Vi har ju varit på en massa kurser med henne och hon vet prcis hur hon skall göra och kan, men tar sina chanser mot mig......

  SvaraRadera
 3. Önskar dig en trevlig påskhelg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äppelblom

   Trevlig påsk på dig med. Själv skall jag jobba hela påsken...haha

   Radera