tisdag 24 april 2012

Fegisen Emma!!!

Nu var det rätt längesedan som Emma duschade och allra helst med schampo. Hon gnyr och piper och försöker rymma när hon står där i badkaret.....fegisen Emma. Ha ha.

Matte försöker hålla tillbaka henne då jag ville ta foton. Hela tiden hörde man pipande och alla andra möjliga läten från toaletten. När hon var klar så var hon så glad och nöjd och ja, faktiskt lite stolt över att vara så fin och ren.

4 kommentarer:

 1. Rejält lortigt vatten där i botten på badkaret ;o) Kliver Emma i själv eller måste ni lyfta? Selma, min gamla golden, gillade nog att bli duschad/badad, men i karet kom hon inte utan hjälp. I det läget hade jag gärna varit lite mer av Schwarzeneggermodellen själv ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nina/Stjärnkraft

   Ja vattnet blev verkligen brunt av all smuts...haha. Hon har ju rullat sig i allt konstigt när vi varit ute och det var ett tag sedan vi duscahde av henne. Nu är hon len och mjuk igen. Nej hon hoppar verkligen inte i badkaret själva och ser ut som om jorden gått under när hon förstår hon skall duscha. Men med lite möda så fixar A i henne i i karet. A är bra på det.

   Efteråt skiner Emma som solen. Kan bara inte förstå hur en nästan 50 kilos hund kan låta som en ynklig chihuaha i duschen...hahaha

   Radera
 2. Herregud, väger hon FEMTIO KILO?! *stöön* Selma vägde väl in på strax under trettio och det räckte gott och väl. A måste ha mycket muskler eller så har hon utvecklat en särskild lura-stor-hund-ner-i-badkaret-teknik ;o)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nina/Stjärnkraft

   Jagg nästan 50 kilo går Emma loss på..haha. Som tur var är hon lättlurad och vi får ner henne i badkaret utan någon större styrkeinsats. Men hon är en knähund...ja just det....hon skall alltid upp i knäet och sitta......puh.

   Radera