torsdag 8 september 2011

Uti vår hage

Här är jag i veckan inne på Rönnens område. Här låg förr Långvårdsavdelningar m.m. Men i dag är det skola m.m.

En ny sporthall, som jag inte visste om, har byggts.

När jag hade förmiddagsledigt nästa dag var jag tvungen att gå till vårdcentralen, för jag har gjort illa min handled rätt ordentligt och är öm och tappar saker.

Efter besöket tog jag en kaffepaus vid Kronprinsen. Nu med ännu en remiss i fickan. Skall röntgas m.m.  Halva mitt liv har gått åt på sjukhus..... ;)

I dag efter att ha varit på morgonrunda med Emma så köpte jag lite mat och denna tidning i butiken. Denna och 91:an är jag storläsare av. Uti vår hage och killen Falo är superkul.

Efter morgonläsning och fika hem till mina föräldrar och Emma fick återigen sola och mysa i trädgården. Hon fick falukorv med potatis m.m.

På vägen hem igen snusade hon efter katter i buskarna.

A hade slutat för dagen på sitt jobb och jag ville äta lite, eftersom om hon hade ätit på sitt jobb. Så det blev kvarterspizzerian.

Denna öl blev det till maten och maten bestod av pasta med köttfärssås. Tyvärr var jag så snabb på att äta upp maten att jag glömde fota den...haha.

Rätt ok pizzeria. Men inte ofta så många gäster.

OBS!!! Kolla bloggen i morgon speciellt....för A och jag skall gå i lite udda affärer....en, förhoppningsvis, stor sak väntar oss eventuellt.

8 kommentarer:

 1. Det blev pasta med köttfärssås här också idag!
  Synd på handleden, hoppas dom kan laga den.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Snäckskalsdalen

  Jo handleden värker och det troliga va, enligt läkaren, att det kunde vara en senskada eller t.o.m. en större spricka. Men jag kan jobba med den som den är men måste ju ändå åtgärdas.

  SvaraRadera
 3. Osloskånskan

  TACK TACK...ja vi får väl se vad röntgen säger och sen vad doktorn beslutar.

  SvaraRadera
 4. Hoppas du får rätt behandling så att din handled blir BRA!!!!

  Ska ni förlova er?

  Ha dé!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 5. Mina dagar

  Ha ha...förlova oss? Nix...asså friat har jag redan gjort...men NIX....fel gissning...

  SvaraRadera
 6. Hej :O) och tack för att du tittade in och kommenterade på min blogg. Roligt! Bra idé att visa bilder från där man bor. Ska ta med mig det. Ha en bra dag. Kram Katarina :O)

  SvaraRadera
 7. Katarina

  Hej och välkommen hit. Ja det med att blogga om sin stad och omgivning är faktiskt kul och givande. Man lär sig också lite nytt om stan där man bor.

  SvaraRadera