tisdag 9 augusti 2011

Nu är jag modern igen!!!

I dag har vi knappt gjort något. Vi var ute på soptippen och kastade gammalt skräp, på eftermiddagen.

Sedan gick jag upp i stan lite för att införskaffa ny mobiltelefon.

Jag strosade runt i centrum och kvällsolen lös lite varmt. Folk satt och njöt på barer, caféer och restauranter. Kul med ett levande city.

Jag ville njuta kvällsolen i Kungsparken, så jag gick in där för att hitta en skön bänk att vila på.

Flotten hade ankrat upp mot bryggan vid casinot. Matgästerna tog en bensträckare.

Min bänk var bra placerad och kvällsolen värmde mig lite nätt.


Änderna kom fram, för det trodde jag hade mat åt dom.

Det blev en SonyEricsson mobiltelefon. Jag ville inte ha varken IPhone eller Android igen. Det blir för stressande med alla funktioner. Denna trivs jag attans bra med, så nu jädrar skall här ringas...haha. Nu är jag modern igen...!!!

8 kommentarer:

 1. Jag klarar mig också utan ajfån ... :D

  SvaraRadera
 2. Anki

  Ja jag hade en Android moiltelefon, men attan vad uppskruvad i psyket man va hela tiden. Alla dessa funkioner, lätta apps. och specialfunktioner....hjärnan gick i 210 Km/h hela dagarna. Nu kan jag lugnt ha mobben i fickan och svara när det ringer och ringa när jag behöver. Jag behöver ju mobilen i tjänsten med, så nu har jag en mobbe när jag sen börjar jobba efter semestern igen.

  Teknik är bra, men inte alltid.

  SvaraRadera
 3. Tack :) nja spexbloggen é nog roligare än den:) o msteju ha det, nu jobbar jag iaf 8-18 var dag..får vara glad för det lilla :)

  SvaraRadera
 4. Men det var väl inte så förfärligt länge sedan du köpte en mobiltelefon, eller? Jag köper en vart 10:e år på sin höjd!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Chili

  Ok....ja jag har ett par veckor kvar på min semester. Vi skall göra småturer.

  SvaraRadera
 6. Snäckskalsdalen

  Nej det var inte så längesedan jag köpte en mobiltelefon, men på en paddling tur, inom jobb, så kantrade kanoten och det som skulle vara ett vattensäkert skott va inte å speciellt vattensäkert. Där inne låg min mobil, och drunknade. Inte förrän nu har jag köpte en ny enklare variant. Iphone och Android lockar inte längre, kände mig så stressad av den.

  SvaraRadera
 7. Jag är så glad så länge min gamla ihopvikbara Samsung funkar. Den har visserligen en kamera men en helt urusel sådan som jag aldrig använder. Däremot skapligt stora och tydliga knappar och en display med JÄTTESTORA siffror. Sms:a går förstås alldeles utmärkt. Mer än så vill jag nog inte ha på en mobil.

  SvaraRadera
 8. Cici

  Ja det är bra med teknik men för mycket teknik gör att man glömmer verkligheten...så det är skönt ibland att slippa hänga med i tekniska utvecklingen...hehe

  SvaraRadera