tisdag 16 augusti 2011

Ett besök på La Grappa m.m.

I dag ville jag och A ta det lugnt med en tur i stan. Det är min födelsedag och då vill jag umgås med A lite och ha trevligt. Vi hade passning på Emma och solen lös idag, vilket inte varit så ofta denna sommaren. Vi parkerade vid Södra Prommenaden och gick först för att hämta ut mitt nya pass, sedan in mot city.

Här vid Hansacomagniet så var det full rulle på cyklister och bilar. Det är en väldigt trafikerad väg just här. Men just nu så bara en cyklist visade sig just precis när jag knäppte bilden...haha...typiskt när man skall visa på kort.

Vi gick upp på Skomakaregatan mot lilla torg. Folk var ute och gladdes åt solen.

Uteserveringarna hade redan börjat besittas av hungriga gäster. Vi la siktet på La Grappa.

Ett mysigt litet torg det här.

Cykelplatser fanns också.

Drickat och besticken hade kommit, men maten väntade vi på. Mitt dumma nöt glömde att fota maten....ha ha. Det var i alla fall oxkött med pasta m.m.

Finska bordsgrannar satt och skrev i en resedagbok i pappersform.

A ville in och titta i butiken Peak Performence

De hade rea på skjortor och efter prissänkning tusen små nätta enkronor..haha.... ;(

Rönneholms glass kunde vi inte låta bli. Lilla vovven i kön fick även den en glass, såg jag sedan.

Det förebereddes för Malmö festivalen. Tält och elkablar höll på att sättas och läggas ut.

Vi tog Kungsgatan till bilen. En härlig gata att strosa på.

Denna går från Lugnet till Värnhemstorget.

2 kommentarer:

 1. Hipp, hipp, hurra på din födelsedag!! Ser ut som du haft ett strålande vackert väder att gotta dig åt förutom god mat i magen :o)

  Fick du ingen födelsedagspresent från Peakaffären..? *nyfiken i en strut*

  SvaraRadera
 2. Stjärnkraft/Nina

  Tack tack....ja som jag skrev till min bror N på Facebook så fyller jag år knepigt. Det går fr.o.m nu inte att vända på ens siffror i ålder, så man kan göra sig lite yngre dock..ha ha.
  Skämt och sido...jag har nog aldrig haft åldersnoja eller kris, kanske mycket för att jag dels haft unga vänner och dels för att jag mitt i allt jag varit med om ändå mått bra.

  Ja jag och A tog en svängom i stan och det strålade från solen idag....precis som jag beställde hos SMHI..... ;)

  Nja, jag fick inget i Peak performence butiken....där handlar A mer än jag. Sen har jag nog aldrig själv köpt kläder med reklam, har mest fått i så fall. Just nu äger jag en PUMA och en Peak tröja...."fådda bådda"...ja det där sista va skånska.....båda har jag fått betyder det....haha.

  Jag skall ha ett senarelagt kalas, för A fyller år också snart och semestern är inte slut än. Har två veckor kvar och A tre....hon skall till Turkiet sin sista vecka....så efter det blir det väl kalas.

  Men tack för ditt grattis!!!

  SvaraRadera