onsdag 3 augusti 2011

Mums för hallon!!!

Emma, den luringen, snodde husses säng i går vid läggdags. Så mysigt och sött hon ligger med huvudet just på kudden som man skall göra..hehe.

I dag ville A till Stenstorp, en bit härifrån Falköping, för att kolla på husvagnar. Denna bjässe stod vid ingången.

Värmen höll i sig och hela dagen var lugn. Men senare på dagen åkte jag och A upp på Mösseberg och plockade hallon. Det lös rött på buskarna och det gick snabbt att plocka en hel del. Mums för hallon!!!

Här är en del av dom, A kom med en liten hink till. Det blev paj av en del av bären senare. Det va A:s mamma som gjorde pajen som var jättegod.

Så här kunde varje gren på buskarna se ut...

Emma hade störtskönt i trädgården hela dagen.

2 kommentarer:

 1. Nu har jag läst igen allt jag inte hunnit med förut på din blogg. Ni verkar då hinna med så himla mycket, men låter ändå inte som om ni stressat.
  Att ha en svärmor som är duktig på att laga goda pajer är inte helt fel. Är det trädgårdshallon ni plockat, dom ser så stora ut?

  SvaraRadera
 2. Cici

  Ja vi gör mycket saker om dagarna men i lugn tackt och utan stress. Det får jag tacka A för, det är hon som har kontroll på sakerna...hehe.
  Nej nej Cici...det är inte trädgårdshallon utan vildhallon. Det fanns gott om det i år men blåbären var som bortblådsta.

  SvaraRadera