lördag 18 augusti 2012

Emma hemma igen och gamla rälsbussen kom åkande.

Emma blev så glad när vi kom och hämtade henne. Hon var så uppselt och glad och skulle göra allt möjligt på samma gång, som om hon skulle ta igen alt hon missat dessa fyra dagar vi varit borta från henne. Hon fick leka av sig på rastgården men lite lek med äpplen från trädet först.

Så får man ju busa lite med husse också. Skälla lite.....det ogillar husse.


Tittut bakom stenen.

Vi gick en runda med henne efter rastgårdsleken. Vilken fin Citroên vi såg.

Tjusigt med crome och mycket detaljer.

I dag var vi ute på Revinge hed, övningsfält för militären, och Emma fick springa av sig. Det hördes k-pist skjutande i närheten, som Emma blev lite nyfiken på.

Vilken bauta tunga...haha


Hon hade busat rejält så örat hade kommit fel och hela tungan var full av jord.


Hon älskar att tokgräva.

Tog en lång tur med min scooter idag. Det blev bland annat ner i hamnen där jag ville fota min kära maskin. Gillar den skarpt.

Vid hovrätten och NordMills går järnvägen. Här kom en gammal rälsbuss, som man åkte med när jag var liten. Denna kan man åka med nu under festivalen. Så återkommer eventuellt om detta.
Kolla filmsnutten med rälsbussen.4 kommentarer:

 1. Trevligt att höra att du var nöjd med din födelsedag! Och så har du varit här i krokarna, visst är det lite fint här också! Hovenäset var jag mycket på när jag var barn, det är så mysigt, inte lika hektiskt som Hunnebo och Smögen.
  Fiskaffären i Hunnebo är den "riktiga" fiskaffären häromkring, måste dit snart och bunkra upp.
  Vilka härliga dagar ni haft!
  Din vespa är en dröm!
  Och vovvarna är ju så roliga när öronen kommer på sniskan och tungan hänger ut......
  Agneta kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snäckskalsdalen

   Ja Hunnebo besökte jag dels för att vi alla ville men också för att en del av släkten på mammas sida bodde där. Hästedalen. Vad jag vet hade släkten tre hus i Hunnebostrand, ett av dom var Hunnebostrand 641. Mormors morfar var stenhuggare där. Men mormors nu levande kusin tycker att det vuxit upp för mycket nytt och charmen har försvunnit en del.

   Vi har verkligen haft härliga dagar på semestern. Det kan man inte klaga på.
   Ja jag älskar min Scooter.....den har öppnat många nya vägar för mig. Eftersom jag fått diagnos hjärtsvikt, så orkar jag inte cykla lika mycket, så en scooter är guld värd. Sen är det också en dröm sen tonåren.

   Emma har många utseenden men när hon busat och är smutsig, öronen på snedden och ser tokig ut, så ser hon riktigt galen ut..haha.

   Radera
 2. Cool bil :O) och din scooter ;O) Härligt med en go och glad hund. Kram Katarina.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Katarina

   Hej, det var längesedan. Tack för du gillar in scooter. Jopp, jag är väldigt nöjd med den och har tagit många turer redan med den. Det är en fröjd att glida fram på två hjul och den gör ju ändå 60-70km.

   Emma är alltid så go och ofta glad. I går var vi på hundbad med henne. I Lomma, utanför Malmö, har hundarna en egen strand helt för sig själv. Oj vad hon simmade och badade. Hon var sååå trött när vi kom hem. Vi tog också ett dopp i går men i dag åkte jag och A dit själv....vi har haft 30,5 grader i dag och sol. Så ett dopp passade bra denna sista semesterdag.

   Kram

   Radera