lördag 12 maj 2012

Vissa ser yngre ut än vad dom är!!!

På en Fresk i Vatikanen finns det en man som liknar Sylvester Stallone. Det uppdagades nu i dagarna av en turist och redan är bilden klickad på reddit.com 700.000 gånger.
 Mannen längts till vänster....
Fresken är från 1511 så Stallone är ju äldre än han säger, 65år. ;)

12 kommentarer:

 1. Onekligen en viss likhet! För övrigt trevligt att se bilder från min gamla hemstad där jag bott i dina trakter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. znogge

   Ja visst är det likt? Välkommen in på min blogg förresten. Hoppas du följer mig mer....skall in och kolal din blogg lite senare.

   Radera
 2. Vissa likheter finns det

  SvaraRadera
  Svar
  1. zoega59

   Ja och ibland undrar man om reinkarnation verkligen inte finns....haha.

   Radera
 3. Hej du!

  Tack för besöket, alltid trevligt med nya bekantskaper.
  Är tveksam om jag tror på reinkarnation. Det är mycket som jag inte tror på, kanske detta tvivlande kommer med åren, vad vet jag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej

   Håller med dig. Nya bekantskaper är aldrig fel. Nja, jag kanske inte tror på reinkarnation men man börjar ju undra ibland. Men kanske så vill man tro på vissa saker ibland fast det kanske ändå inte är möljigt det är så i verkligheten.

   Radera
 4. Fy, jag tycker det är otäckt likt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Myran

   Visst är det? Det är lite obehagligt ibland hur lika två personer kan vara, trots man inte har samma gener eller dylikt. Pappa har en kollega/vän som är sååå lik prins Charles att man nästan måste nypa sig i armen.

   Radera
 5. Det kanske bara finns ett visst antal variationer på människans utseende. Vi har alla våra dubbelgångare och det hrä var väldigt lik, eller om man vänder på det SS är väldigt lik mannen på fresken. Kanske en anfader?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Cici

   Jo, vi är ju alla människor, trots hudfärg, ändå genetiskt besläkatde med varandra. Så varför skulle då drag hos en människa inte dyka upp hos fler? Om man snackar om själva släktdrag i sin släkt så kan dessa likehter ligga gömda i generationer, innan dom visar sig.
   Men Sylvester Stallone ser ut som 40 trots sina 65. Vem har sådan muskler, hår och motion som honom, i 65 års åldern......?!?!?!?!

   Radera
 6. Nu har jag suttit en bra stund för att läsa igen sånt jag missat. Många bilder var det och långa promenader och cykelturer. Du är verkligen en flitig flanör och dokumenterare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Cici

   Tackar. Visserligen blir inte prommenaderna lika långa och många nu som förr, detta på grund av min nya medicinering. Men ut ska jag och fota skall jag... ;)

   Älskar att berätta och ge av min egenhändigt inhämtade kunskap och älskar också uppdatera min kunskap och även inhämta ny.....

   Kunskap är makt sägs det......jag skulle vilja säga att kunskap är framgång.

   Radera