söndag 27 maj 2012

GRATTIS SVERIGE

Även om jag inte är någon fans av Melodifestivaler eller Eurovision song contest festivaler, så är jag ändå glad att Sverige kan göra bra i från sig. Antingen det gäller musik, sport eller annat. Så nu får man hoppas att detta blir en positiv sak för Sverige och NEJ vi är inte så litet land som man ofta säger. 

6 kommentarer:

 1. Jag håller med dig, är inte så där väldigt intresserad av sångtävlingen men när vi vinner är det jätteroligt! Märkligt! Men det är kul när det händer positiva saker och nu när det är så många länder med är det riktigt häftigt!
  Agneta kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snäckskalsdalen

   Dels är det för att melodifestivalens vinnarlåt väljs ut med en gång, som förr, som jag har tröttnat på att följa programmen. Man missar en omgång kanske som det är nu och då är det inte kul mer. Bättre se allt på samma gång och sedan vänta på stora uttagningen.

   Dels också för att musiken i dag tilltalar inte mig så pass att jag orkar sitta och följa. Men Loreens låt är hyfsad och jag gillar läget att Sverige gör reklam för sig på detta vis. Sen är det kul för att Sverige är ett land med många skivstudios, källarband, låtskrivare m.m. och att vi kan visa hur bra vi egentligen är.
   Sverige har ju också legat etta på USA:s Billboardlista med Bjrön Skifs Hooked on a Feeling....

   Radera
 2. Personligen tycker jag att Eurovision Song Contest är ett spektakel, man kan inte tävla i musik.
  Men det var en värdig vinnare igår, låten är lika bra som den som ABBA vann med

  Ha en bra söndag

  SvaraRadera
  Svar
  1. zoega59

   Abba sitter nog i allas hjärtan. Dom är svåra att slå....hehe. Abba och Ikea är ju saker som alla vet är Svenkst.....hehe

   Radera
 3. Jag håller med om att rätt låt vann denna gång - även om jag inte följt ESC. Alltid kul att Sverige får lite positiva reaktioner från världen. Sen har jag ett litet mail till dig som jag även skrivit på min hemsa. Här kommer detta...

  Hej Skånegrabben

  Oj! Tack så hemskt mycket för den jättefina kommentaren. Det värmer mig ska du veta att få höra det.

  Det har varit tufft med kommentarerna jag fått och jag har nog blivit kraftigt påverkad av dessa utan att jag ens varit medveten om det.

  Fick en fantastisk kommentar på facebook också från min f.d. chef och som även varit min mentor och jag blir alltid så förvånad att det ännu finns ni som inte är utseendefixerade.

  Tack! Jag behövde verkligen få höra lite positiva kommentarer. Blev jätteglad!

  Du är verkligen underbar skånegrabben. Tack!

  Kramar
  /Shywoman

  SvaraRadera
  Svar
  1. shywoman

   Klart att man stöttar och ställer upp för en person som känner sig lite nere och hängig. Det finns så många härliga människor som man upptäcker har något speciellt. Alla är vi unika på våra vis och har ALLA samma rätt till att göra saker, bli saker eller bo på olika ställen.

   Radera