torsdag 6 september 2012

Helt otroligt!!!Fick ett telefonsamtal tidigare i veckan från ett företag som heter Esscasting Malmö och lokalen heter Fabriken. De ville jag skulle komma till casting, i dag klockan 10.45.
Kom dit och fann en stor port med en liten liten ringklocka på. När jag ringt öppnade en blond medelålders tjej och välkomnade mig. Lokalen var stor och i två våningar, den ena av dom i källaren. Det fanns skinnsoffor i knalliga färger och små fåtöljer i samma färger, lite överallt. Sladdar och lampor samt ljusskärmar och stativ. Jag hade kommit till en modell casting....oj.

"En castingservice med Suzi som hjärta. Hon fixar och trixar som en livsfarlig mästerdetektiv för att film och foto ska bli så vackert som det kan bli. Här fixas både rätt personer, rätt makeup, rätt styling och rätt location".

Stod det på en skylt.

Alltså foto som hamnar i register redo för att användas som sökmaterial till reklam, mannekäng, film m.m. Då ringer dom mig om jag passar in i deras mall.

Inte nog med det....i dag klockan 15.00 skall jag infinna mig i Ystad för att provspela till en biroll i en kommande Wallanderfilm...wow. Det är andra gången jag fått fråga om att provspela till en biroll.
12 kommentarer:

 1. Wow så kul, håller tummarna för dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Monkan

   Har ett jobb, som du vet, som gör att planerna inte alltid går som de gör. Men jag får ny chans igen....men fotograferingen genomfördes...det var spännande.

   Radera
 2. Vad spännande!! Och vad roligt om du får rollen. Håller tummarna hårt för dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Petra

   Har ett jobbsom gör att planerna inte alltid går som de gör, min vanliga otur. Men jag får ny chans igen....men fotograferingen genomfördes...det var spännande. Det var riktigt cool proffsfotografering...hehe

   Radera
 3. Nää, va' roligt!! Spark i baken, hörru!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nina/Stjärnkraft

   Aj...tack för sparken..haha. Det blev avbrott i planerna då jag blev extra insatt på pass. Aldrig går det som man vill. Men jag får fler chanser....

   Radera
 4. Låter spännande!
  Lycka till och trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äppelblom

   Att vara beordringsbar vid sjukdom har sina följder, att man inte kan följa sina planer......så skedde nu och det blev inget filmande...men jag får mer chanser....

   Radera
 5. Längesen som du lämnade ett avtryck i min blogg.
  Men du får ha det - jobba inte ihjäl dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. snawitz

   Jag har lämnat ett litet avtryck nu...har lite att göra men gör allt för att hinna blogga....

   Radera
 6. Coolt! Kör på för tusan! Du får väl bilderna så du kan lägga upp de här på bloggen så får vi kolla in om det är en bra fotograf. Objektet är det ju inget fel på.
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Myran

  Nja tyvärr får man inte se bilderna...kanske tur det..ha ha. Det var riktigt häftigt stå där i kameraljuset.....men att objektet är så atraktivt för fotografering tvivlar jag på...hahahaha

  SvaraRadera