torsdag 15 december 2011

Emmas köttbulle.

Emma i full action i nya soffan. Det ligger en köttbulle, i benet, som hon försöker få ut.

Hon knastrar och knaprar på benet. Gör allt för att få ut sin köttbulle.

En liten paus, så hon kan tänka ut nästa drag.

Så här då? Nej, köttbullen sitter fast än.

Dumma husse.....#¤*"*#¤=""#........!!!!!!

6 kommentarer:

 1. Haha! Emmas olika miner är helt un-der-ba-ra :o) Så där såg mina gamla Selma ut också, de gånger hon fick nykokt, äkta koben att tugga på. I dem var ju märgen kvar i hålrummet, så gissa om hon fick jobba med tungan för att få ut det som satt längst in! Men det är bra sysselsättning för en vovve. Fast Selma blev ofta lite skruttig i magen av riktigt märgben.

  SvaraRadera
 2. Jag gillar Emma - hon är så mysig och fin!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Nina/Stjärnkraft

  Ja Emma är såååå söt..hehe. Hon är en go hund men som ändå kan vara respektingivande. Men jag gillar hennes stora mule och hennes stora blad till öron...haha. Hon har ju bara huvudet för att ha öronen på....hahahaha

  SvaraRadera
 4. Snäckskalsdalen

  Tack Agneta.....ja Emma är fatkist lite speciell...men det är kanske också för att hon är av en lite udda hundras. När vi fick henne fanns ett fåtal registrerade i Sverige.

  SvaraRadera
 5. Vafalls?! Inte förringar du väl din fyrfota sambos intelligens?? Ja, "Hon har ju bara huvudet för att ha öronen på", menar jag. ;o)

  SvaraRadera
 6. Nina/Stjärnkraft

  Haha....vi brukar skoja med emma. Hon är så gullig och knasig så vi skojar med henne mycket. Vi säger så där av kärlek...hehe.

  SvaraRadera