söndag 31 juli 2011

Emma flyger och balanserar.

I dag åkte jag och A till MediaMarkt. En gigantisk butik ute i Svågetorp, bland alla andra varuhus och butiker. Länge har vi velat ha en bärbar dator och i dag slog vi till och köpte en, samt ett mobilt bredband. Så med detta inlägg är det det första med nya datorn.

Här håller jag på att installera och fixa innan man kan ut på nätet. Utan ett virusprogram så är risken stor för haveri.

Vi stannade även till på Mobilia för A ville ha ny resväska. Den gamla är trasig och sliten. Det blev en modell större.

Emma skulle få sig en tur i dag med, så vi drog ut med henne.

Till Storegård. En aktivitetsgård för hundar. Här älskar hon att vara.


Lite spännande men lsäkigt att krypa in i huset.

Men tunneln i slutänden gillar hon skarpt.


Nu skulle hon balansera nerför ett tak men som jag skrev innan var ivern stor på henne i dag. Så hon flög rakt i backen i stället, den galningen...haha.

Glad och nöjd va Emma sen.
2 kommentarer:

 1. Det är trevligt med ny dator när man installerat allting och det fungerar...det brukar det inte göra för mig, då får jag ringa datadoktorn....Hoppas det går bättre för dig, men det tror jag att det gör.
  Emma är så fin!
  Hoppas du mår bra.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Snäckskalsdalen

  Ja det är rena rama lyckan för oss att ha skaffat en bärbar. Nu är det lättare också att kunna meddela sig och vara lite mer tillgänglig än med mobil. Men också att kunna lägga bilder och inlägg snabbt i sin blogg och resedagbok. En bärbar dator är aldrig fel, inser vi nu.

  För en gångs skull, peppar peppar, så har det fungerat urbra att installera och fixa med nya datorn.....

  SvaraRadera