söndag 11 november 2012

Jag vill skratta lite......Nu känner jag att jag måste få skratta av mig lite och hoppas få dela med mig av lite olika humor till er.
8 kommentarer:

 1. Det var mycket på en gång. Victor Borge är en suverän underhållare. Robert Gustafsson och Bosse Parnevik - mina favoriter. Fortsätter och lyssnar när jag behöver muntras upp.
  Ha det bra!
  Kram Viola

  SvaraRadera
  Svar
  1. Polargrevinnan

   Japp, jag tänkte jag ville dra till med lite klassiska revyer och andra uppträden. Detta var bara ett urval av vad jag gillar. En till som är stor för mig är nyss avlidne Martin Ljung, som också är en stor man för mig. Kände jag vile skratta lite och jag är ju den som då också vill dela med mig av glädje. Kul höra det blev till glädje också.

   Kramen J.

   Radera
 2. Ja, va kul! Jag bara älskar Victor Borge, han är bland det roligaste jag vet och vi tittar ofta på honom här hemma, men det var jättelänge sen nu! Tack! Roligt med dom andra också, precis vad som behövdes en dag som denna!
  Agneta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snäckskalsdalen

   Victor Borge är en mysig men kul "gubbe". Han är en skicklig pianospelare och en skicklig underhåller denna herr Börje Rosenbaum, som han egentligen hette och född i Köpenhamn 1909.

   Radera
 3. Vilken skön samling med gamla klassiker du skrapat ihop!! Det här behövde jag idag, så jag tackar ödmjukast för husmorsgymnastiken du bjudit på för mina rostiga smilband :o) Och en extra dos fick jag tack vare kvällens avsnitt av "Solsidan", som är det skönaste humorprogrammet som sprungit ur svenska hjärnor på bra länge. Fast "Gustafsson 3 tr" går inte av för hackor det heller, för Robert Gustafsson är alltid Robert Gustafsson och oefterliknelig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nina/Stjärnkraft

   Mm, det var ett urval av det jag gillar. Tyvärr dör våra revyer ut mer och mer. Det är något visst med revyer och teater. Det var en annan kaliber på skådisarna förr ändå än vad det är i dag. Dom är duktiga i dag med men det är något som är skillnad, men kan inte sätta fingret på vad.

   Det var kul jag lyckades liva upp dagen för dig. Ja jag kände jag själv behövde lite uppmuntran så ett skratt var inte fel.
   Det var kul du skrev för det är ett tag sen man hörde av dig och ja det var ett tag sedan jag kommenterade hos dig. Men allt ok här......detär som det är men dagarna går framåt.

   Ha det så länge.....

   Radera
 4. Ett gott skratt förlänger livet...och nu har du fått mig att leva lite längre.
  Det gillar jag:)!
  Kram på dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. messan

   Hehe...det var tur det ju. Ja skratta borde vi göra oftare, men det är inte lätt alltid.


   Kramen tillbaka/J.

   Radera