torsdag 22 mars 2012

En lite udda vecka

Nu sista veckorna så har inte A och jag gjort sådant vi är vana vid att kunna göra, men IKEA blev det ett besök på. Här ser man ut från ovanvåningen, ut över Svågetorps området.

Det hade tillkommit lite nya kök och rum.


Vi har också kvällsvandrat med Emma en del vid havet. Här är en som vindsurfar på land.

I går skulle min f.d jobbarkompis komma från Göteborg till Malmö. Han skulle låna filmkamera och stativ av mig, för han skulle filma sin grupp när dom uppträdde på Debaser i Folkets park. Spelningen skulle ske 23.00 på kvällen.

Solen lös och det kändes vår i luften. Emma och jag satt på en bänk vid busshållplatsen och väntade på honom.Emma hade verkligen mycket att titta på. Tur man har kamera i mobilen så man kan fota även stunder stora kameran inte är med.

Efter besöket av kompisen så var det dags för möte och sen jobb. Vid 22.00 stod jag och väntade på bussen till Malmö efter arbetstid.

I morse gick jag upp tidigt för att först köra A till jobb. Sen åkte jag till Landskrona där min f.d jobbar kompis övernattar vid sitt besök här nere. Jag skulle hämta tillbaka grejerna och samtidigt så fick man sig en tur.

Sen hem igen och fixa lite frukost och kaffe.......

Nu i kväll så gick jag en tur med Emma. Rastgården låg öde i kvälls solen.

Emma snusade runt lite.

Så får man ju bus skälla lite också.


En formation av svanar på himlen får avsluta dagens inlägg. Gokväll och sov gott alla läsare och följare.

5 kommentarer:

 1. Hoho, de där två sista bilderna på Emma är ju för sköna! :o) Den jycken är sannerligen en fena på miner :oD

  Jag måste erkänna att jag fick stirra en god stund på den sista bilden före jag lyckades lokalisera flygfäna, men tamigtusan, där var de :o)

  Sen får du ursäkta att jag säger det, men jag tycker du ser trött ut. Hur är läget just nu? Funkar inte medicinerna som de ska??

  SvaraRadera
 2. Nina/Stjärnkraft

  Ja Emma har ju rena rama gummiansiktet...hon kan se ut hur som helst...en gång blev hon en Sylvester Stallone lookalike..helt sned mun och sådant..haha

  Kanske va lite svårt se fåglarna, men det är inte alltid jag har med systemkameran då jag är ute och då kommer mobiltelefonen till undsättning.

  Haha, höll på att säga:
  Jo det är ju det som är problemet att det är ju bara medicinerna som funkar som det skall men resten är kaputt..haha.
  Nja jag går ju på väldigt väldigt starka hjärtmediciner och även om pulsen har gått ner på nästan normalt och blodtryck likaså, så är det denna trötthet som jag får på köpet av hjärtmedicinen och får leva med.
  Klaffen är missbildad och skall opereras, men läkarna tycker jag är för ung att ha fått hjärtsvikt och också opereras för klaff om den kan fungera lite till med styrning av mediciner. Får jag organisk klaff skall den bytas var 7e år och en konstgjord gör jag får äta varan alltid. Beroende på vilken klafftyp jag får så vill dom minska tiden för återoperationer eller varanintag efteråt, så därför kör vi så länge det går med min medicinering nu och min missbildade klaff. Tills det inte går alls mer. Men trött kommer jag vara alltid....sen har det hänt lite annat också som nog tagit hårdare på mig men det är annan historia.....

  SvaraRadera
 3. Oj, nej, nu blev jag riktigt orolig! Måste mejla Monkan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nina/Stjärnkraft

   Det dom vill är att när den tid kommer då operation blir, så skall tiden efteråt vara så kort som möjligt med återoperationer eller varan för att jag skall slippa risker så lite eller så få gånger som möjligt.
   Men tills dess kan jag leva nästan nästan som vanligt med starka mediciner.....

   Visste inte om jag var för otydlig. Var ej orolig.....

   Radera
  2. Det övriga inträffade är ju sådant som kan reda upp sig i framtiden, men just nu är jobbigt....det är ok så inget att oroa sig för.........

   Radera